Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Voortsche Vlier

Voortsche Vlier

€2,80 Prijs per fles

De Vlier is een fris bier dat je typisch drinkt vanaf de eerste warme zonnestralen in het voorjaar tot en met de nazomer. Met zijn alcoholpercentage van 5% is het een heerlijke dorstlesser. De Vlier is vernoemd naar de vlierbloesem die het bier een heerlijke geur geeft. Het is licht troebel door het gebruik van tarwemout.


  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis bezorging in het dorp Barneveld vanaf € 20. Daarbuiten vanaf een bestelling van € 75 / € 100 (afhankelijk van je postcode)
  • Klanten geven ons een 9,8
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Voortsche bieren

Op de Veluwe werden aan het einde van de Middeleeuwen de eerste bierbrouwerijen gesticht. De oudst vermelde brouwerij was die van herberg De Moriaen uit 1453 in Voorthuizen. De brouwactiviteiten in Voorthuizen werden rond 1750 gestaakt, maar de brouwers van de Voortsche brouwerij hebben in 2015 deze traditie in ere hersteld!

 

Natuurlijke ingrediënten

Voor het brouwen van hun bier gebruiken zij alleen natuurlijke ingrediënten en speciale bovengisten om de beste geur- en smaaktonen te krijgen. Ze pasteuriseren de bieren niet, om deze heerlijke geuren en smaken te behouden. Een puur streekbier dus. 

 

Tip

Net zoals bij ieder bier met tarwe: half inschenken, flesje paar keer ronddraaien en dan de rest inschenken.

 

   

Stijl
Land Nederland
Volume 33cl.
Serveertemperatuur 7°C
Alcoholpercentage 5% vol.
Brouwer Voortsche Bieren
Statiegeld Excl. €0,10 statiegeld (wordt verrekend op de factuur)