Wijnblog - Coronamaatregelen winkel - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Onze winkel is weer open aan de Amersfoortsestraat!

Je bent van harte welkom! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en maandag: Gesloten

Bekijk hier onze actuele openingstijden rondom de feestdagen.

28 Apr 2020

Coronamaatregelen winkel

Onze winkel is open volgens onze reguliere openingstijden. Wanneer je naar onze winkel komt, vragen we je om zoveel mogelijk met pin te betalen en 1,5 meter afstand te bewaren. En uiteraard, net als wij, de algemene regels rondom het Covid19-virus in acht te nemen. Er mogen maximaal 6 klanten tegelijkertijd in onze winkel aanwezig zijn.

 

Aanpassingen winkel

In onze winkel hebben we op de vloer strepen aangebracht op 1,5 meter afstand. De afstand van de toonbank tot jou als bezoeker is ruim 1,5 meter. Je kunt dus op een veilige manier je aankopen afrekenen.

 

Daarnaast hebben we een desinfectiezuil geplaatst bij de ingang. Hier kun je je handen desinfecteren. De bediening van dit apparaat vind plaats door met je voet een pedaal in te duwen. Ook staat er bij de kassa handdesinfectie voor je klaar.

 

Na elke pinbetaling waarbij handcontact nodig was, maken we het pinapparaat schoon. Ook de deurklinken, wc’s, lichtknopjes en ramen maken we heel regelmatig schoon met desinfecterende middelen.

 

Mocht je nog vragen hebben over onze Coronamaatregelen, bel of mail ons dan gerust.

Hygienezuil in Wijnwinkel Barneveld