Horeca

Wijnwinkel Barneveld levert aan horecagelegenheden wijn, bier, gedistilleerde en andere non-alcoholische dranken. Onze meerwaarde? We bezorgen de producten bij je in de keuken. Komt het einde van je voorraad in zicht? Even een belletje of mailtje en wij zorgen dat je nooit misgrijpt. Wil je advies over wijnen en wijn & spijscombinaties? Wij zijn je graag van dienst. Zoek je een passende wijn bij je totale menukaart? Wij zorgen dat je een exclusieve wijnkaart krijgt, die onderscheidend is in de regio. Kennismaken? Jan komt graag een keer bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Of schuif bij ons aan tafel. Bel ons op (0342) 490060 of neem contact met ons op.

Bedrijven

Een uitgebreide borrel met je collega’s op vrijdagmiddag? Een belangrijke vergadering met een klant die je af wilt sluiten met een goed glas wijn of whisky? Of een goedgevulde koelkast met frisdranken, bier en wijn? Wijnwinkel Barneveld bedient vele bedrijven in de wijde regio rondom Barneveld. Een belletje of mailtje met je bestelling of je wensen en wij bezorgen het graag op jouw locatie. Mail ons je wensen!

Wijntafels op locatie

Een proeverij voor je bedrijfsborrel, tijdens de lady’s night of open dagen van je bedrijf? Wijnwinkel Barneveld verzorgt graag een wijntafel op jouw bedrijfslocatie (in en om Barneveld). We zorgen voor een mooie aangeklede tafel met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Elke wijn is beschreven en gasten kunnen zelf een wijntje inschenken om te proeven of om gewoon lekker op te drinken. Het is, als onze agenda het toelaat, eventueel mogelijk dat iemand van Wijnwinkel Barneveld de wijnen inschenkt en wat vertelt over de wijnen. Vraag naar de mogelijkheden!

Relatiegeschenken

Wil je relaties in het zonnetje zetten of een bijzonder cadeau geven aan medewerkers of vrijwilligers? Dan ben je bij Wijnwinkel Barneveld aan het goede adres. We zorgen ervoor dat het een feest is om je geschenk weg te geven. Door een mooie inhoud, afgestemd op je budget, maar ook door een feestelijke verpakking. Zo wordt een cadeau weggeven nog leuker!

Met een eigen etiket op de fles maak je van je cadeau echt een persoonlijk geschenk. Dit is al mogelijk vanaf een paar flessen. Vanzelfsprekend kun je geschenken helemaal zelf samenstellen. Een combinatie van een flesje wijn, port of gedistilleerd met nootjes, een lekker kaasje of een paar mooie glazen. Of aan het einde van het jaar een goed gevuld kerstpakket. Nog andere wensen? We denken graag met je mee. Laat ons je wensen weten!