Over Wijnwinkel Barneveld

Over Wijnwinkel Barneveld

Een diner met je partner, een etentje thuis met vrienden, een borrelavond, een verjaardag of ander jubileum. Met onze kwaliteitswijnen voor elk budget, speciaalbieren en gedestilleerd dragen we graag bij aan mooie ontmoetingen. Want onze drijvende kracht ben jij als genietende klant. Ook voor bedrijven staan we graag klaar; met een wijntafel, relatiegeschenken of we zorgen voor een gevulde koelkast voor het personeel.

Breed assortiment wijn, speciaalbieren en gedestilleerd

Al onze wijnen, van huiswijn tot exclusievere wijn, vind je online óf in onze wijnspeciaalzaak aan de Amersfoortsestraat 65. In ons assortiment vind je ruim 500 verschillende wijnen voor elke gelegenheid. Ook speciaalbieren, whisky en ander gedestilleerd vind je terug in ons assortiment.

Advies

Onze kracht? Naast een rijk gesorteerd assortiment, staan we bekend om onze laagdrempeligheid. Letterlijk en figuurlijk, iedereen is bij ons welkom. Maar ook horen we veel positieve geluiden over ons advies. Kom langs in onze winkel voor een mooie wijn-spijscombinatie of laat je verrassen door net een andere wijn in je smaakprofiel. We zijn je graag van dienst!

Generaties volgen elkaar op

Even terug in de geschiedenis: overgrootvader Gert Van den Brink begon meer dan 100 jaar geleden met een zuivelhandel. Hij ging langs de deuren om zijn spullen te slijten, kende al zijn klanten bij naam en wist hun voorkeuren. Daarna kwam opa Jan, die opgevolgd werd door Gert van den Brink. Gert veranderde niets, maar breidde de zuivelhandel uit met een paar flessen wijn, puur vanuit liefhebberij.

In de loop der jaren werd de wijnverkoop groter en groter. Zo ontstond Wijnwinkel Barneveld. Daarna kwam Jan, zoon van Gert. Inmiddels is ook Liesbeth, Jan zijn vrouw, aangeschoven. Samen runnen zij nu Wijnwinkel Barneveld, met als drive genietende klanten. Of dat nu bedrijven of particulieren zijn, iedereen krijgt evenveel aandacht!

Kortom: generaties volgen elkaar op, maar liefde voor klanten, service en gezelligheid bleven en blijven. Kom naar Wijnwinkel Barneveld om deze unieke sfeer mee te beleven!

Bezoek onze wijnwinkel

Veel van onze klanten geven aan dat er in onze fysieke winkel een unieke sfeer heerst met op koude dagen een heerlijk brandende kachel. Klanten voelen zich er thuis, tussen de wijn, whisky, gin, rum, jenever, grappa en cognac in allerlei prijsklassen en kwaliteiten! Kom langs, beleef onze laagdrempelige gastvrijheid of bestel direct online.

“Mooie wijnen, goed advies & uitstekende service.”

 

Bezoek ons