Nieuwsblog - Hoe is het nu, een jaar na de brand? - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Onze winkel is weer open aan de Amersfoortsestraat!

Je bent van harte welkom! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en maandag: Gesloten

Bekijk hier onze actuele openingstijden rondom de feestdagen.

17 Aug 2021

Hoe is het nu, een jaar na de brand?

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat we brand hadden in onze winkel aan de Amersfoortsestraat. En onze tijdelijke winkel is alweer 10 maanden open op de Tulpenstraat. We zijn dankbaar dat jij en onze andere klanten ons nog steeds kunnen vinden op deze tijdelijke locatie.

 

En dan ons flexibele en hardwerkende team…  Met elkaar hebben we de Coronacrisis en de gevolgen van de brand goed kunnen opvangen. Gert en Wil, Erik, Karin, Claudia, Bram en sinds kort ook Mariuccia, jullie zijn topcollega’s! 

 

Hoe nu verder? Dat is uiteraard de vraag. We zijn bezig met het ontwikkelen van een plan voor ons pand aan de Amersfoortsestraat. Daarvoor hebben we een architect in de arm genomen en zijn we in gesprek met de gemeente en met de buren. Dit proces vraagt om een lange adem. Daarom is er nog geen nieuws over hoe en wanneer we terugkomen aan de Amersfoortsestraat. Gelukkig hebben we een fijn alternatief in onze winkel aan de Tulpenstraat. Als we nieuws hebben, laten we dat uiteraard weten.