Nieuwsblog - Onze plannen voor de Amersfoortsestraat - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Onze winkel is weer open aan de Amersfoortsestraat!

Je bent van harte welkom! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en maandag: Gesloten

Bekijk hier onze actuele openingstijden rondom de feestdagen.

13 Dec 2022

Onze plannen voor de Amersfoortsestraat

 

We hadden mooie plannen voor ons pand aan de Amersfoortsestraat na de brand in 2020. We wilden graag met de eigenaar van de twee kavels naast ons een heel nieuw pand bouwen, met op de begane grond onze winkel en daarboven appartementen. Helaas ging er in het voorjaar van 2022 een streep door deze plannen. We waren genoodzaakt om weer van voren af aan te beginnen.

 

Herstel van ons pand

In het afgelopen half jaar zijn we hard aan de slag gegaan met een nieuw plan. We gaan ons winkelpand incl. kantoor en magazijn herstellen. De indeling achter de schermen zal flink gaan veranderen, in het winkelgedeelte zelf zal er aan de indeling niet veel nieuw zijn. De aankleding van de winkel zal er uiteraard wel weer anders uit gaan zien. Daarmee hopen we je te verrassen!

 

Open in het najaar van 2023

De plannen zijn al een heel eind klaar en we hopen in maart/april 2023 te starten met de bouwwerkzaamheden. Al met al hopen we in het najaar van 2023 weer open te zijn aan de Amersfoortsestraat! Tot die tijd ben je natuurlijk van harte welkom in onze tijdelijke winkel aan de Tulpenstraat 10.