Nieuwsblog - Kosten voor onze bezorging - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang 1 á 2 keer per maand de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email. Meer weten?
Abonneer
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Apr 2024

Kosten voor onze bezorging

 

Zover onze historie teruggaat bezorgen we met een glimlach. Met als doel om jou als onze klant te ontzorgen als het gaat om dranken. Dat hebben we al die jaren gedaan zonder bezorgkosten te rekenen. Helaas is dat nu niet meer mogelijk. We zijn genoodzaakt om vanaf 1 mei 2024 kosten voor onze bezorging te gaan rekenen. Hierbij kijken we naar het orderbedrag en de bezorglocatie.  

De kosten zijn als volgt:



Voor je evenement of partij waarbij we na afloop langskomen om niet geopende dranken of een tap/bar op te halen, rekenen we bezorg- én ophaalkosten, ongeacht het orderbedrag. (in regio 1 € 14,46 en in regio 2 € 24,72 excl. BTW)

Ophalen in onze winkel of ons magazijn is in overleg mogelijk. Dan betaal je uiteraard geen bezorgkosten.

 

Bezorgen met een glimlach

Wat er niet veranderd: we blijven (gekoeld) leveren, brengen de bestelling op de gewenste locatie en nemen emballage mee terug. Bij een evenement of partij halen we na afloop de retouren, emballage en evt. een tap weer op. Dat alles met de glimlach die je van ons gewend bent! 

 

Wil je een bestelling doen?

Wil je een bestelling doen? Bel ons via 0342-490060 of geef je bestelling per mail aan ons door.