Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Whiskyproeverij 3 mei 2024 (19.00 - 22.00 uur)

Whiskyproeverij 3 mei 2024 (19.00 - 22.00 uur)

€35,00 Prijs per fles

Op vrijdagavond 3 mei maken we van onze winkel een proeflokaal en proeven we 6 whisky’s. Whiskykenner Jock Shaw zal je alle ins & outs vertellen van de te proeven whisky’s. De line-up houden we nog even geheim, maar het beloofd een smakelijke avond te worden. Uiteraard zijn er die avond ook hapjes om van te genieten.  

wijbundel
Stapel je korting!
5% korting vanaf 6 flessen
m.u.v. de aanbiedingen

  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis bezorging in Barneveld en directe omgeving vanaf € 181,50
  • Klanten geven ons een 9,8
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Whiskyproeverij 3 mei

Op vrijdagavond 3 mei maken we van onze winkel (Amersfoortsestraat 65) een proeflokaal en proeven we 6 whisky’s. Whiskykenner Jock Shaw zal je alle ins & outs vertellen van de te proeven whisky’s. Natuurlijk met de nodige humor die we van hem gewend zijn. De line-up houden we nog even geheim, maar het beloofd een smakelijke avond te worden. Uiteraard zijn er die avond ook hapjes om van te genieten.  

 

Tijdstip en kosten

De inloop is vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur en de avond duurt tot circa 22.00 uur. De proeverij kost € 35,- per persoon en er is plek voor 35 personen. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je kaartjes, want vol is vol. Kom bij voorkeur lopend, op de fiets of met de trein. Welkom!

 

Reservelijst

Mochten de toegangskaarten op zijn, meld je dan aan voor de reservelijst. Dat kan door een mailtje te sturen met je naam en je telefoonnummer.