Proef de smaak van kwaliteit

Wijn, port, whisky en speciaalbieren

Ga naar alle wijnen

Slijterij Ede

Welkom in onze slijterij in regio Ede

Een etentje thuis met vrienden, een gezellig borrelavondje, een verjaardag… het zijn allemaal mooie momenten waar we met onze kwaliteitswijnen, speciaalbieren en gedestilleerde dranken graag aan bijdragen. Voor elk moment en voor elk budget ben je bij ons aan het goede adres. In onze slijterij in regio Ede hebben we een heel ruim assortiment voor je klaarstaan. Kom gezellig langs, we helpen je graag met advies over bijvoorbeeld een mooie wijn-spijscombinatie. We zijn je graag van dienst!

Breed assortiment in onze slijterij in regio Ede

Het assortiment van de slijterij bevat voor iedere wijnliefhebber wat wils. Dat maakt dat je voor ieder (feestelijk) moment en voor elk budget bij ons terecht kan. Zo tref je in ons assortiment wijnen aan van verschillende beroemde wijnhuizen zoals Varvaglione, Spier Estate en Domaine Lafage.

In onze slijterij vind je, online óf in onze fysieke speciaalzaak, niet alleen de lekkerste wijnen, maar ook speciaalbieren, whisky en ander gedestilleerd, zoals gin, rum en jenever.

De geschiedenis van Wijnwinkel Barneveld

Als we terug gaan in de geschiedenis, zien we overgrootvader Gert van den Brink die meer dan 100 jaar geleden begon met een zuivelhandel. Hij ging langs de deuren met zijn spullen en kende al zijn klanten bij naam. Jan van den Brink volgde zijn vader op, gevolgd door zijn zoon Gert. De zuivelhandel werd uitgebreid met een aantal flessen wijn, puur uit liefhebberij. In de loop der jaren werd de wijnverkoop groter en groter en zo ontstond Wijnwinkel Barneveld.

Inmiddels staat de 4de generatie aan het roer. De zoon van Gert, Jan van den Brink volgde ook zijn vader weer op. Samen met Liesbeth zijn vrouw runt hij Wijnwinkel Barneveld. Met het team gaan ze ervoor om hun klanten te laten genieten en te blijven verrassen met mooie dranken. Kortom, generaties volgen elkaar op, maar liefde voor klanten, service en gezelligheid blijven.

Bezoek onze slijterij in regio Ede

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeaupakket, naar een heerlijke fles whisky voor een speciale gelegenheid of naar een bijzondere wijn om je smaakprofiel te prikkelen, je bent van harte welkom in onze slijterij in regio Ede.

Veel van onze klanten geven aan dat er in onze fysieke slijterij een unieke sfeer hangt. Ze voelen zich er welkom en komen met plezier hun inkopen doen. Kom langs en beleef het zelf!

"Mooie wijnen, goed advies & uitstekende service."

Routebeschrijving naar onze slijterij

Lukt het je niet om langs te komen in onze slijterij? Dan kan je ook heel eenvoudig online bestellen. We leveren binnen 1 à 2 werkdagen. 

Ga naar alle wijnen
Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
Levering binnen 1 à 2 werkdagen
Gratis bezorging vanaf € 100,-