Proef de smaak van kwaliteit

Wijn, port, whisky, champagne en speciaalbieren

Ga naar alle wijnen

Slijterij

Welkom in onze slijterij

Een etentje thuis met vrienden, een gezellig borrelavondje, een verjaardag… het zijn allemaal mooie momenten waarbij een kwaliteitswijn, een speciaalbiertje en / of een gedestilleerde drank niet mogen ontbreken. In onze slijterij in Barneveld hebben we een heel ruim assortiment voor je klaarstaan. Kom gezellig langs, we helpen je graag met advies over bijvoorbeeld een mooie wijn-spijscombinatie. We zijn je graag van dienst!

Bezoek onze slijterij

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeaupakket, naar een heerlijke fles drank voor een bijzondere gelegenheid of naar een bijzondere wijn om je smaakprofiel te prikkelen, je bent van harte welkom in onze slijterij in Barneveld. 

Veel van onze klanten geven aan dat er in onze fysieke slijterij ene unieke sfeer hangt, met op koude dagen een heerlijk brandende kachel. Ze voelen zich er thuis tussen de wijn, whisky, gin, rum en jenever in allerlei prijsklassen en kwaliteiten. Kom langs en beleef het zelf. 

Lukt het je niet om langs te komen in onze slijterij? Dan kan je ook heel eenvoudig online bestellen. We leveren binnen 1 à 2 werkdagen. 

Ga naar alle wijnen
Voor 17:00u besteld,
morgen in huis
Gratis bij u bezorgd
vanaf 12 flessen of € 100
Achteraf betalen mogelijk,
u loopt geen risico