Proef de smaak van kwaliteit

Wijn, port, whisky, champagne en speciaalbieren

Ga naar alle wijnen

Slijterij Barneveld

Welkom in onze slijterij in Barneveld

Een etentje thuis met vrienden, een gezellig borrelavondje, een verjaardag… het zijn allemaal mooie momenten waarbij een kwaliteitswijn, een speciaalbiertje en / of een gedestilleerde drank niet mogen ontbreken. In onze slijterij in Barneveld hebben we een heel ruim assortiment voor je klaarstaan. Kom gezellig langs, we helpen je graag met advies over bijvoorbeeld een mooie wijn-spijscombinatie. We zijn je graag van dienst!

Breed assortiment in onze slijterij in Barneveld

Het assortiment van de slijterij bevat voor iedere wijnliefhebber wat wils. Dat maakt dat je voor ieder (feestelijk) moment en voor elk budget bij ons terecht kan. Zo tref je in ons assortiment wijnen aan van verschillende beroemde wijnhuizen zoals Varvaglione, Spier Estate en Domaine Lafage.

In onze slijterij vind je, online óf in onze fysieke speciaalzaak, niet alleen de lekkerste wijnen, maar ook speciaalbieren, whisky en ander gedestilleerd.

De geschiedenis van Wijnwinkel Barneveld

Als we terug gaan in de geschiedenis, zien we overgrootvader Gert Van den Brink die meer dan 100 jaar geleden begon met een zuivelhandel. Hij ging langs de deuren met zijn spullen en kende al zijn klanten bij naam. Jan Van den Brink volgde zijn vader op, gevolgd door zijn zoon Gert. De zuivelhandel werd uitgebreid met een aantal flessen wijn, puur uit liefhebberij. In de loop der jaren werd de wijnverkoop groter en groter, en zo ontstond Wijnwinkel Barneveld.

De zoon van Gert, Jan Van den Brink volgde ook zijn vader weer op. Samen met Liesbeth zijn vrouw runt hij Wijnwinkel Barneveld. Met als drive: genietende klanten. Kortom, generaties volgen elkaar op, maar liefde voor klanten, service en gezelligheid blijven.

Bezoek onze slijterij in Barneveld

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeaupakket, naar een heerlijke fles drank voor een bijzondere gelegenheid of naar een bijzondere wijn om je smaakprofiel te prikkelen, je bent van harte welkom in onze slijterij in Barneveld. 

Veel van onze klanten geven aan dat er in onze fysieke slijterij een unieke sfeer hangt, met op koude dagen een heerlijk brandende kachel. Ze voelen zich er thuis tussen de wijn, whisky, gin, rum en jenever in allerlei prijsklassen en kwaliteiten. Kom langs en beleef het zelf. 

Lukt het je niet om langs te komen in onze slijterij? Dan kan je ook heel eenvoudig online bestellen. We leveren binnen 1 à 2 werkdagen. 

Routebeschrijving naar onze slijterij

Ga naar alle wijnen
Voor 17:00u besteld,
morgen in huis
Gratis bij u bezorgd
vanaf 12 flessen of € 100
Achteraf betalen mogelijk,
u loopt geen risico