Wijnblog - Generaties volgen elkaar op - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang 1 á 2 keer per maand de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email. Meer weten?
Abonneer
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 May 2020

Generaties volgen elkaar op

Een snoepje in de melkwagen

 

"Pa (Gert van den Brink) heeft hier in Barneveld veertig jaar op de melkwagen gereden. Als je vroeger de melkwagen aan hoorde komen, met die luide bel vanuit de verte, dan renden de kinderen de straat op. Bij de melkboer kreeg je altijd een snoepje en op zaterdag een lolly. Maar als je als melkboer op gegeven moment meer wijn in je assortiment hebt dan melk moet je je afvragen of je nog steeds goed zit,” aldus Jan.

 

“Van daaruit is onze winkel begonnen, eerst klein vanuit huis, maar het is erg gegroeid. Die beleving van dat snoepje bij de melkboer brengt ons nu nog klanten van vroeger en is ook wat nieuwe klanten blijft trekken. Het werken in familieverband is erg leuk en ik kan me niet voorstellen dat ik weer terug zou gaan naar de architectenwereld, wat ik hiervoor acht jaar heb gedaan. Dit zie ik mezelf de rest van mijn carrière doen, ondernemen en bouwen aan een mooi familiebedrijf," besluit Jan.