Nieuwsblog - Drukbezochte proeverij in Schaffelaartheater - Wijnwinkel Barneveld
Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang 1 á 2 keer per maand de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email. Meer weten?
Abonneer
Inloggen
Als je een account bij ons hebt, meld je dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
10 Nov 2022

Drukbezochte proeverij in Schaffelaartheater

 

Ruim 275 personen genoten op woensdagavond 9 november van onze Najaarsproeverij. In de foyer van het Schaffelaartheater stonden 95 wijnen open die geproefd konden worden. Speciale gast van deze avond was Marion Peuziat van een wijnhuis ‘Domaine Lafage’ uit Zuid-Frankrijk. Zij liet tijdens een ‘masterclass’ 5 exclusieve wijnen proeven. De masterclass vond plaats op een bijzondere locatie, namelijk op het podium van de Koninklijke BDU zaal in het theater.  

 

 

De sfeer was erg goed

We organiseren normaal gesproken jaarlijks onze grote Najaarsproeverij. Maar door de coronamaatregelen was de vorige editie 3 jaar geleden. Eigenaar Jan van den Brink vertelt: “We zijn ontzettend blij dat we onze Najaarsproeverij dit jaar weer konden organiseren. Dat gold ook voor de gasten zelf. De mensen die ik gesproken heb, vertelden dat ze enorm genoten hebben van de wijnen en de gezelligheid. De sfeer was erg goed.”

 

 

Mysterie wijn

Tijdens de proeverij was er ook een mysterie wijn, die blind geproefd kon worden. De mysterie wijn was ook één van de 95 wijnen die openstond. Aanwezigen konden raden welke van de openstaande wijnen het was. Onder de goede antwoorden wordt een doosje van deze wijn verloot.