Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Voortsche Bock
bokbier

Voortsche Bock

€2,80 Prijs per fles

Een bokbier met een volle, moutige smaak. De Voortsche Brouwers hebben zich gehouden aan de bokbierstijl, maar er wel een eigen ‘touch’ aan gegeven. Deze Bock bevat midden-donkere gerstemouten, typische hopsoorten die in bockbier gebruikt worden, donkere suiker en een bijzondere bovengist die de moutige geur versterkt en er een verrassende toon aan toevoegt. 

1-2 werkdagen

  • Scherp geprijsde kwaliteitswijnen
  • Gratis bezorging in het dorp Barneveld vanaf € 20. Daarbuiten vanaf een bestelling van € 75 / € 100 (afhankelijk van je postcode)
  • Klanten geven ons een 9,8
  • Achteraf betalen mogelijk, u loopt geen risico
Beschrijving

Voortsche bieren

Op de Veluwe werden aan het einde van de Middeleeuwen de eerste bierbrouwerijen gesticht. De oudst vermelde brouwerij was die van herberg De Moriaen uit 1453 in Voorthuizen. De brouwactiviteiten in Voorthuizen werden rond 1750 gestaakt, maar de brouwers van de Voortsche brouwerij hebben in 2015 deze traditie in ere hersteld!

 

Natuurlijke ingrediënten

Voor het brouwen van hun bier gebruiken zij alleen natuurlijke ingrediënten en speciale bovengisten om de beste geur- en smaaktonen te krijgen. Ze pasteuriseren de bieren niet, om deze heerlijke geuren en smaken te behouden. Een puur streekbier dus. 

 

   

Stijl Bokbier
Land Nederland
Volume 33cl.
Serveertemperatuur 7-9°C
Alcoholpercentage 6,5% vol.
Brouwer Voortsche Bieren
Statiegeld Excl. €0,10 statiegeld (wordt verrekend op de factuur)