We zijn open onze tijdelijke locatie: Tulpenstraat 10! Je bent van harte welkom.
Dinsdag t/m vrijdag: | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag: | 09:00 - 17:00 |
Zondag en maandag: | Gesloten |
We zijn open onze tijdelijke locatie: Tulpenstraat 10! Je bent van harte welkom.
Dinsdag t/m vrijdag: | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag: | 09:00 - 17:00 |
Zondag en maandag: | Gesloten |
Een culinaire vruchtensap van pure rode bessen. Een samenspel van zoetheid en knisperende frisse zuren. Met een zoete finale.
Het familiebedrijf Privatkelterei Van Nahmen kent z’n oorsprong in 1917, toen overgrootvader Wilhelm van Nahmen het bedrijf startte met de productie van appelstroop. Sinds de jaren ‘30 is men zich gaan specialiseren in vruchtensappen. Inmiddels heeft Van Nahmen een uitgebreide range gastronomisch hoogstaande alcoholvrije vruchtensappen, Frucht-Secco’s en Sparkling Juicy Tea.
Peter van Nahmen, de huidige generatie van Van Nahmen die aan het roer is, ontwikkelt steeds meer culinaire alcoholische dranken op basis van vruchten, met wijnmaken als uitgangspunt. De sap-spijscombinaties worden uitgebreid getest, zodat deze sappen een prachtig alcoholvrij alternatief zijn voor bij de maaltijd.
Van Nahmen gebruikt voor haar sappen handgeplukt fruit dat rechtstreeks van de boomgaarden komt. Ze persen het fruit zelf en verwerken het tot een secco of een sap, zonder gebruik te maken van extra toevoegingen. Alleen het mooiste fruit komt in aanmerking voor de sappen, waarbij van de boeren verwacht wordt dat ze het fruit zo lang mogelijk aan de boom laten hangen voor extra smaak en aroma. En eerlijk is eerlijk, dat proef je echt terug!
Serveer de vruchtensappen van Van Nahmen in een mooi wijnglas (en verwonder je je over de kleuren!). Je kunt er ook bruiswater aan toevoegen (bijv. 1:1, maar speel hier vooral zelf ook mee) en je hebt een extra feestelijke drankje in je glas dat niet onderdoet voor een glas Champagne of Prosecco (maar dan alcoholvrij)!
Wijnsoort | Alcoholvrij |
Land | Duitsland |
Wijnregio | N.v.t. |
Druivensoort | N.v.t. (rode bessen) |
Oogstjaar | N.v.t. |
Volume | 750 ml |
Serveertemperatuur | 12-16°C |
Alcoholpercentage | 0,0% vol. |
Serveersuggesties | Past goed bij zoete lekkernijen of gemengd met bruiswater bij licht vlees, pizza en pasta. |
Proefnotities | Een culinaire vruchtensap van pure rode bessen. Een samenspel van zoetheid en knisperende frisse zuren. Met een zoete finale. |
Wijnhuis | Van Nahmen |
Bewaarpotentieel | 2-3 jaar |
Vat rijping | Geen |
Allergenen | Geen |