Overige dranken

Voor de liefhebber

Het is niet allemaal wijn en whisky wat de klok slaat. In onze winkel vind je ook jenevers, grappa, cognac, speciaal bieren, gin en rum en likeuren. Je vindt ze (nog) niet in onze webshop, maar wel in onze winkel in Barneveld.

Zin in een borrel?

Jenever, een oer Hollandse drank! Naast de bekende jonge jenevers als Ketel 1 en Floryn, vind je ook oude jenevers in ons assortiment.

Speciaal bieren

Goede wijn… is nog geen bier! Nee, bier is weer een tak apart. Er zijn heel wat varianten en soorten: de bekendste zijn amber, dubbel, tripel, blond en bockbier. Maar er zijn meer varianten. En we hebben natuurlijk onze streekbieren. De smaken lopen ver uiteen, dus voor iedere smaak is er wel een passende soort te vinden. Een mooie selectie vind je in onze winkel in Barneveld.

Voor de liefhebber: Grappa!

Een uniek distillaat gemaakt van… druivendroesem (de schillen en pitten die overblijven na maken van de wijn). Grappa is hét distillaat van Italië, zoals Cognac dat is voor Frankrijk en Whisky voor Schotland.

Cognac

Gedistilleerde witte wijn, dat is Cognac. Gemaakt in de Cognacstreek in Frankrijk, want alleen dan mag het Cognac heten. Sterke alcoholisch drank van 40% en hoger.

Kom naar de winkel

bijzondere wijn

Azienda Mocavero Primitivo Salento

€7,95

bestellen

100%

 

Primitivo

Proeverijen &
Masterclass

 

meer informatie

Wijnadvies en
500+ flessen

 

bezoek onze wijnwinkel

e-differenceOverig